Blog

close

Abet Laminati presenteert DIPLOS_Italian Design Solution op de Biënnale Interieur 2018 van 18 tot 22 oktober in Kortrijk (België) in Hal 1 – Stand 102

08-10-18 - Geplaatst in Beurzen & Events

Diplos is de vrucht van de samenwerking tussen Abet Laminati en Saib, twee toonaangevende Italiaanse fabrikanten van decoratief plaatmateriaal met het “Made in Italy” label. Diplos combineert hogedruklaminaat (HPL), gemelamineerde spaanplaten (MFC) en ABS kantenband. De combinatiemogelijkheden die Diplos biedt, zijn haast eindeloos. Zo wordt elk project uniek en verrijkt met nieuwe, eigentijdse kleuren en decors en getypeerd door innovatieve en gesofisticeerde oppervlaktestructuren. 

De scenografie die door het Belgische Abet Laminati team werd bedacht voor de installatie op Biënnale Interieur 2018, etaleert het onderscheidende karakter van Diplos in de vorm van monolieten, die een aaneenschakeling van dwarsdoorsnedes blijken te zijn. Deze gekoppelde secties, die volledig in Diplos werden gerealiseerd,  symboliseren de verticale vlakken die door een object worden gesneden en ondergaan een transformatie in enkele verrassende diorama’s.

Biënnale Interieur Kortrijk : 18-22 oktober 2018 (10-20 uur) Kortrijk XPO


Terug naar het overzicht